Aangepast zoeken

vrijdag 17 februari 2017

TERRA zoekt technische vrijwilligers

Terra Art Projects is op zoek naar technische mensen voor diverse werkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan ondersteuning bij het opbouwen van exposities met beeldende kunst, klussen in of rondom de expositieruimte en helpende handen tijdens evenementen als ‘Zondag in ’t Park’.

Wat doet TERRA?
Momenteel is kunstorganisatie Terra Art Projects gevestigd aan de Dorpsstraat 12. Iedere maand is hier een nieuwe expositie te zien. De locatie biedt zo een podium aan artistiek talent. Ook op andere locaties in en rondom het centrum is TERRA actief. Zo organiseerde TERRA regelmatig grote exposities in leegstaande kantoor- en winkelpanden. Denk bijvoorbeeld aan de Terra Art Experience (Kunstmaand). Bovendien worden deze locaties ingezet als broedplaats voor (jong) talent, zoals een Urban Art Studio, waar ruimte is voor crossovers tussen alle denkbare kunstdisciplines. Iedereen kan hier gemakkelijk naar binnen lopen om te kijken naar, of deel te nemen aan de activiteiten. Hiernaast benut TERRA de openbare ruimten van de stad voor de kunstroute Jaarringen, het artistieke festival ‘Zondag in ’t Park’, de (lifestyle)markt ‘Markt in ’t Park’ en nog veel meer!

Enthousiaste en betrouwbare vrijwilligers
De kunstorganisatie zoekt enthousiaste en betrouwbare vrijwilligers, die handig zijn en technisch inzicht hebben. Tijdens een kennismakingsgesprek wordt overlegd welke klussen je leuk vindt en bij je passen. Er moet wel eens gesjouwd, of materialen getransporteerd worden. Een rijbewijs is dus handig. Afhankelijk van het stadium waarin het project zich bevindt varieert de ondersteuning van 4 tot maximaal 16 uur per week.

De vrijwilligers komen maandelijks op de laatste vrijdag van de maand bij elkaar. Hierbij wordt de voortgang van de werkzaamheden en inzetbaarheid in breed verband besproken.

Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Ed Boutkan: e.boutkan@terra-artprojects.com. Wil je meer weten? Bezoek dan de website www.terra-artprojects.com.

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws