Aangepast zoeken

maandag 20 februari 2017

Straatroof van Bylandtstraat Den Haag

Den Haag - Een 23-jarige man uit Den Haag werd zondag 19 februari het slachtoffer van een brute straatroof op de van Bylandtstraat. De Hagenaar raakte hierbij gewond aan zijn gezicht. De recherche doet onderzoek en zoekt getuigen.

Het slachtoffer liep omstreeks 03.35 uur op de van Bylandtstraat  toen er vier jongens vanaf de Newtonstraat  zijn kant opkwamen. Het  opvallende was dat één van deze jongens in een rolstoel zat. Op het moment dat hij de vier passeerde werd hij beetgepakt door twee jongens. Hij werd mee getrokken en achter containers geduwd .

Het slachtoffer werd met zijn gezicht op het trottoir geduwd en werd geslagen.
Hij moest zijn spullen afgeven , waaronder zijn telefoon , portemonnee en zijn jas. Op dat moment kwam de jongen in de rolstoel aanrijden en riep dat  “ze moesten opschieten” .

Het slachtoffer was zodanig gewond dat ambulancepersoneel gewaarschuwd werd. Het slachtoffer hoefde niet naar het ziekenhuis vervoerd te worden.

De jongens die de straatroof pleegden waren tussen de 20 en de 30 jaar oud, één van hen had een grote bos krullend haar en droeg een baseball pet.

De recherche van Den Haag-west zoekt informatie en getuigen van deze straatroof.
Heeft u informatie en of heeft u iets gezien, neem dan contact op met de recherche via 0900-8844, liever anoniem dan via M 0800-7000.

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws