Aangepast zoeken

dinsdag 28 februari 2017

Sigarettendiefstal bij supermarkt aan de Kopermolen in Leiden

Leiden - De politie is een onderzoek gestart na de inbraak in een supermarkt aan de Kopermolen op dinsdag 28 februari. Bij de inbraak werden sigaretten buitgemaakt. De politie is op zoek naar getuigen.

De politie kreeg omstreeks 04.45 uur de melding dat er was ingebroken bij een supermarkt aan de Kopermolen en dat twee daders er vandoor waren gegaan. Een getuige zag twee mannen met bivakmutsen op wegrennen in de richting van het Molenaarspad. De daders droegen grote donkere zakken bij zich, vermoedelijk gevuld met sigaretten. In de supermarkt bleken de sigarettenkasten te zijn opengebroken en leeggehaald. De politiehelikopter heeft nog enige tijd meegezocht naar de dieven, maar die werden niet meer aangetroffen.

Oproep getuigen

De politie komt graag in contact met mensen die omstreeks 04.45 uur in de omgeving van de Kopermolen of het Molenaarspad iets verdachts gezien of gehoord hebben wat mogelijk met de inbraak en diefstal te maken heeft. Hebt u meer informatie? Neem dan contact op met de politie in Leiden via 0900-8844. Liever anoniem uw tip doorgeven? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws