Aangepast zoeken

dinsdag 28 februari 2017

Politie onderzoekt schietincident in Den Haag

Den Haag - Op maandag 27 februari hielden agenten drie mannen aan na een schietincident op de Troelstrakade. Twee Hagenaars raakten lichtgewond bij het voorval, dat plaatsvond rond 18.50 uur.

Een getuige meldde het voorval bij de politie, die direct in actie kwam. Tijdens het onderzoek in de omgeving hielden agenten drie mannen aan, waarbij ze hun dienstwapen op hen richtten. Een van hen, een 28-jarige Hagenaar, zit nog vast wegens mogelijke betrokkenheid. De twee andere aangehouden mannen werden in vrijheid gesteld.

Tijdens het onderzoek trof de politie geen vuurwapen aan. De twee lichtgewonde mannen zijn Hagenaars van 22 en 23 jaar. De 22-jarige werd voor controle naar het ziekenhuis gebracht.

Getuigen gezocht

Uit het onderzoek van de politie blijkt dat er mogelijk nog een verdachte bij het schietincident betrokken was. De politie is naar hem op zoek en vraagt getuigen om zich te melden. Is u iets opgevallen in de omgeving of heeft u andere informatie die van belang kan zijn? Bel dan de politie via 0900-8844 of meld het anoniem bij M. via 0800-7000.

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws