Aangepast zoeken

maandag 13 februari 2017

Pizzabezorger van opbrengst beroofd in Rijswijk

Rijswijk - Drie jongens bedreigden op zaterdagavond 11 februari op de Ocarinalaan met de Admiraal Helfrichsingel een pizzakoerier en gingen er vandoor met een geldbedrag.

Het slachtoffer, een 15 -jarige jongen, had om 19.10 uur net een pizza afgeleverd toen hij op zijn bezorgfiets langs hen reed. Ze pakten zijn fiets vast en dreigden hem iets aan te doen als hij zijn portemonnee niet zou afgeven. Hierop werd zijn portemonnee uit zijn zak gepakt en vluchtten de drie verdachten te voet in de richting van het Wilhelminapark. Politieagenten zochten de omgeving af, maar troffen de verdachten niet meer aan.

Signalementen
Twee van de verdachten hebben een blanke huidskleur en een verdachte is donker getint. Deze jongen had een dun snorretje en een zware stem. Ze zijn alle drie tussen de 17 en 22 jaar oud en 1.75m lang. De drie hebben een slank postuur en hadden donkere kleding aan. Ze droegen sjaals voor hun gezicht  en hadden petjes en capuchons op.

Tips? Bel de politie

Mogelijk hielden de drie verdachten zich al eerder in de omgeving van de Ocarinalaan met de Admiraal Helfrichsingel op en is u dat opgevallen. De recherche Rijswijk komt graag met u in contact als u informatie heeft over deze zaak via 0900-8844. Liever anoniem uw verhaal vertellen? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws