Aangepast zoeken

donderdag 16 februari 2017

Motorrijders mishandeling melden zich

Den Haag - Een 23-jarige Delftenaar meldde zich op woensdag 15 februari op het politiebureau nadat beelden van hem werden uitgezonden via Team West. De motorpassagier wordt verdacht van een mishandeling op de Melis Stokelaan op 14 september vorig jaar. Ook de bestuurder van de motor meldde zich.

Een motor met de verdachte als passagier reed op de Melis Stokelaan de automobilist voorbij, waarbij de verdachte op de motorkap van de auto sloeg. Vervolgens kwam het tot een persoonlijke confrontatie waarbij de Delftenaar het slachtoffer, een Hagenaar van destijds 56-jaar oud, een kopstoot gaf en hem met een motorhelm tegen het hoofd sloeg.

Uitzending Team West

Het lokale opsporingsprogramma Team West van Omroep West toonde op 14 februari beelden van de motorrijders die met een dashcam in de auto van het slachtoffer waren gemaakt. De volgende dag meldde de 23-jarige verdachte zich bij de politie. Hij zit vast en wordt verhoord. De bestuurder van de motor meldde zich samen met de 23-jarige Delftenaar. Van de bestuurder van de motor is een getuigenverklaring opgenomen, hij wordt niet verdacht van een strafbaar feit.

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws