Aangepast zoeken

maandag 20 februari 2017

Man mishandeld bij beroving in Den Haag

Den Haag - Een Hagenaar werd op de Cannenburglaan beroofd bij zijn auto. Een onbekende man mishandelde hem op zondagavond 19 februari rond 20:00 uur en ging er met een buitgemaakte mobiele telefoon vandoor.

Alerte getuigen schakelde de politie in toen ze een worsteling zagen bij een geparkeerde auto op de Cannenburglaan. Al snel bleek het te gaan om een diefstal waarbij een 26-jarige Hagenaar werd mishandeld. Zijn mobiele telefoon werd gestolen. De politie stelde direct een onderzoek in, maar de dader werd niet meer aangetroffen. Wel sprak de politie een aantal getuigen. De politie kan meer informatie goed gebruiken en daarom roept ze getuigen op om zich te melden. Dit kan door 0900-8844 te bellen en te vragen naar de districtsrecherche van het district Den Haag Zuid. Een tip kan ook anoniem doorgegeven worden door Meld Misdaad Anoniem te bellen (0800-7000).

Signalement

De verdachte is een blanke man van ongeveer 35-40 jaar oud, ongeveer 190 cm lang en een fors postuur. Hij had kort donker haar en droeg tijdens de beroving donkere kleding.

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws