Aangepast zoeken

dinsdag 21 februari 2017

Man in woning beroofd van smartphone in Leiden

Leiden - Een 29-jarige man uit Leiden werd maandag 20 februari omstreeks 16.50 uur in een woning aan de Bachstraat beroofd van zijn mobiele telefoon. De politie is op zoek naar getuigen.

Het slachtoffer had zijn smartphone te koop aangeboden op Marktplaats. Omstreeks 16.50 uur vond de afspraak bij een woning in de Bachstraat plaats met de mogelijke koper. Eenmaal in de woning werd het slachtoffer direct bedreigd met een wapen. Nadat hij zijn smartphone had afgestaan ging de dader er direct vandoor.

Signalement

De dader is een donker getinte man met bril. Hij is tussen de 20 en 25 jaar oud, heeft kort zwart haar en een mager postuur. Hij is tussen 1.85 en 1.95 m lang en droeg een zwarte jas met capuchon voorzien van bontrand.

Oproep getuigen

De politie komt graag in contact met mensen die iets verdachts gezien hebben in de Bachstraat omstreeks 16.50 uur wat mogelijk met de beroving te maken kan hebben. Hebt u meer informatie? Neem dan contact op met de recherche in Leiden via 0900-8844. Liever anoniem uw tip doorgeven? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws