Aangepast zoeken

maandag 20 februari 2017

Man (25) beroofd van telefoon en sieraden in Zoetermeer

Zoetermeer - Drie onbekende jongens beroofden met geweld op zaterdag 18 februari om 2:00 uur, op het Stadhuisplein, een 25-jarige man uit Leiderdorp van zijn telefoon en sieraden. Het slachtoffer liep door de beroving verwondingen op aan zijn pols en gezicht. Hij deed eerst aangifte en liet zich daarna behandelen in het ziekenhuis. De politie zoekt getuigen.

Een oplettende getuige meldde de beroving bij de politie. Het slachtoffer liep na het uitgaan samen met twee bekenden via het Stadhuisplein en het Zuidwaarts naar de Markt. Hij werd hierbij achtervolgt door de drie onbekende jongens. Onderweg werd de 25-jarige met geweld van zijn spullen beroofd. Agenten gingen ter plaatse en troffen in de omgeving van het misdrijf het slachtoffer gewond aan. De 25-jarige deed aangifte van de beroving en de recherche onderzoekt de zaak. 

Signalementen

De drie verdachten zijn blanke jongens van 17 √† 18 haar oud. Verdachte 1 was 1.85 meter lang, heeft een slank postuur en droeg een lichte spijkerbroek. Verdachte 2 was ook 1.85 meter lang, droeg een lichte spijkerbroek met een spijkerjasje en een donkere pet. Verdachte 3 was 1.80 meter lang en droeg een witte blouse. 

Getuigen

Het Flexteam van district Zoetermeer zoekt getuigen van deze gewelddadige straatroof. Hebt u iets gezien of gehoord of hebt u meer informatie die kan helpen de daders van straatroof te vinden, neem dan contact op met het Flexteam district Zoetermeer via 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan met 0800-7000.

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws