Aangepast zoeken

vrijdag 24 februari 2017

Man (17) beroofd van telefoon in Den Haag

Den Haag - Een 17-jarige jongen werd donderdag 23 februari om 21:30 uur in een garage op de Gedempte Gracht door drie personen beroofd van zijn mobiele telefoon. De politie onderzoekt de zaak.

Het slachtoffer liep samen met een meisje de garage binnen. Op de tweede etage ontmoetten ze daar twee jongens, bekenden van het meisje. Een van de jongens vroeg de 17-jarige of hij zijn telefoon wilde laten zien. Toen het slachtoffer hem de telefoon gaf, kreeg hij deze niet meer terug. Na de diefstal belde het slachtoffer de politie en liepen de twee onbekenden en het meisje weg in de richting van de Gedempte Burgwal. Agenten troffen de drie niet meer in de omgeving aan.

De jongen deed aangifte van diefstal en de recherche onderzoekt de zaak. 

Signalementen

Een van de verdachte is een jongen, lichtgetint met een lang en dun postuur. Hij droeg een zwarte jas met capuchon. De tweede verdachte is een lichtgetinte jongen met een breed postuur. Verder droeg hij een donkere jas. De derde verdachte is een meisje met bruin haar. Ze droeg zwarte schoenen en een zwarte jas.

Getuigen

De districtsrecherche van district Den Haag-Centrum zoekt getuigen van deze straatroof. Hebt u iets gezien of gehoord of hebt u meer informatie die kan helpen de daders van straatroof te vinden, neem dan contact op met de recherche via 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan met 0800-7000.

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws