Aangepast zoeken

vrijdag 10 februari 2017

Jett Rebel 20 april terug in het Paard van Troje met Super Pop tour


Je kon de afgelopen jaren echt onmogelijk om Jett Rebel (het alter-ego van Jelte Tuinstra) heen: het wonderjoch is met zijn androgyne voorkomen en allure van een giga-popster één van de geliefdste Nederlandse podiumattracties van het moment. Maar met alleen attitute maak je nog geen talloze festivalpodia gek: Jett is gewoonweg een briljante muzikant die niet alleen al zijn liedjes zelf schrijft, maar ook produceert, arrangeert en bovendien alle instrumenten op zijn albums zelf voor zijn rekening neemt.

Sinds zijn eerste album Venus & Mars dendert de sneltrein van Jett Rebel onverstoord door Nederland, om onderweg een Edison en meerdere 3FM Awards op te pikken. Met haltes als Pinkpop, Lowlands, North Sea Jazz, een uitverkochte HMH en een extra grote show in Ahoy zit inmiddels het hele spoor onder de glitters.Op zijn nieuwste album "Super Pop" heeft hij zichzelf opnieuw uitgevonden en deze good vibes neemt hij mee het land in! Frisser dan ooit maakte hij  Super Pop, zijn derde album in 12 maanden tijd. Een enorme prestatie die gevierd moet worden met de Super Pop Tour.

De Super Pop tour wordt een muzikaal spectakel zoals alleen Jett Rebel dat kan. Dans mee op ‘All The Way’, bekend van 3FM en Radio 2, of zwijmel weg op ‘Just In Case You’re Ever Down Again’. De volgende halte van zijn sneltrein? Dat weet alleen Jett Rebel zelf...

Voor info en tickets Paard van Troje


NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws