Aangepast zoeken

dinsdag 28 februari 2017

Hennepkwekerij in Rijswijkse woning aangetroffen

Rijswijk - Agenten troffen maandag 27 januari in een woning aan de Ocarinalaan een hennepkwekerij aan. Omwonenen klaagden over stankoverlast. Drie mannen die zich in de woning bevonden zijn aangehouden.

Omwonenden belden de politie omdat zij een vreemde lucht roken. Agenten die de woning onderzochten troffen daar een hennepkwekerij aan.  Zij troffen ongeveer 150 henneppplanten aan, assimilatie lampen en andere benodigdheden voor een hennepkwekerij. Alle planten  en spullen werden inbeslaggenomen. De hennepkwekerij werd ontmanteld. Stedin constateerde dat er illegaal stroom werd afgetapt.'

In de woning bevonden zich drie mannen in de leeftijd van 28 en 33 uit Velserbroek, Rijswijk en St- Annaparochie. De drie mannen zijn aangehouden en zitten nog vast voor verhoor.

Hennepkwekerijen
De politie treedt hard op tegen hennepteelt. Hennepkwekerijen zijn gevaarlijk en veroorzaken veel schade en overlast door lekkage en stank. Vaak wordt er illegaal stroom afgetapt, wat kan leiden tot brandgevaarlijke situaties. De politie ontmantelt na onderzoek direct de hennepkwekerij. Heeft u vermoedens van een kwekerij bij u in de buurt dan vragen wij u contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Wilt u uw melding anoniem doorgeven, bel dan met de meldlijn 'Meld Misdaad Anoniem' via 0800-7000.

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws