Aangepast zoeken

zondag 19 februari 2017

Early Bird kaartverkoop CuliNESSE nog maar t/m 28 februariRotterdam - Profiteer nog tot en met 28 februari van Early Bird korting op kaarten voor het culinaire muziekfestival CuliNESSE. Voor een speciale vroege vogel prijs kun je als eerste online kaarten bemachtigen en genieten van CuliNESSE dat dit jaar op 17, 18 en 19 augustus plaatsvindt op het strand aan de Zevenhuizerplas.

De organisatie heeft zijn eerste grote naam al bekend gemaakt. Golden Earring speelt op vrijdag 18 augustus op CuliNESSE. Met Golden Earring heeft CuliNESSE dit jaar een van de beste Nederlandse bands ooit op de bühne. Waanzinnig dat Golden Earring op CuliNESSE komt spelen”.  Zo sprak organisator Brendo Festen.Wij hebben hierna nog een aantal mooie verrassingen in petto. Ik weet zeker dat iedereen die een Early Bird kaart koopt hier geen spijt van gaat krijgen.", zo vertelde Brendo Festen. Op de vraag of hij al een tipje van de sluier kon oplichten over de andere hoofdacts van dit jaar reageerde hij: "Ik ga niets verklappen, maar dit gaat weer een hele toffe editie worden. Dat weet ik zeker."De muzikale en culinaire line-up zullen vanaf maart stapsgewijs bekend worden gemaakt. Wil je als eerste weten welke topartiesten- en restaurants dit jaar naar CuliNESSE komen? Volg CuliNESSE dan opFacebook of kijk op www.culinesse.nl.

De zevende editie van het culinair muziekfestival zal op 17, 18 en 19 augustus plaatsvinden op het strand van Rotterdam Nesselande. Kaarten zijn te verkrijgen via www.culinesse.nl/tickets/.


NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws