Aangepast zoeken

dinsdag 21 februari 2017

Drie jongens (14) uit Zoetermeer aangehouden voor mishandeling op het station bij het Stadhuisplein


Zoetermeer - Dinsdagochtend 21 februari om 7:30 uur hielden politieagenten drie 14-jarige jongens uit Zoetermeer aan op verdenking van betrokkenheid bij een mishandeling van twee meisjes. De drie mishandelden de twee meisjes, een 15-jarige en een 17-jarige uit Zoetermeer, op het station bij het Stadhuisplein. De recherche deed onderzoek en dit leidde tot de drie aanhoudingen.


De slachtoffers zaten met een vriendin op de trap bij het Station. Een van de meisjes liep de trap op en kreeg plotseling klappen van een van de verdachten, die ook op de trap liep. Toen haar vriendinnen poolshoogte gingen nemen, mishandelde een van de jongens nog een van hen. Daarna renden de drie het Stadhuisplein op. Ambulancepersoneel onderzocht beide meisjes aan hun verwondingen en ze lieten zich daarna onder behandeling van de huisarts stellen. Beide slachtoffers deden aangifte van mishandeling.

De drie verdachten zijn meegenomen naar het politiebureau en worden door de recherche gehoord over hun betrokkenheid bij het incident. De politie is nog op zoek naar getuigen die iets van de mishandeling weten. 

Signalementen

De drie jongens betrokken bij de mishandeling zijn licht getint, 1.60 meter lang. Verdachte 1 droeg een zwarte jas en heeft zwart krullend haar. Verdachte 2 droeg een pet en had zwart kort stijl haar. Verdachte 3 had een voller postuur. Hij droeg een zwarte jas met een groen vest eroverheen. Verder droeg hij een groene joggingbroek. 

Getuigen

De recherche van bureau Zoetermeer zoekt nog getuigen van deze mishandeling. Hebt u iets gezien of gehoord of hebt u meer informatie die kan helpen de daders van deze mishandeling te vinden, neem dan contact op met de recherche bureau Zoetermeer via 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan met 0800-7000.

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws