Aangepast zoeken

woensdag 1 februari 2017

De Dierenboetiek 150e aanmelding beroepenfeest Zoetermeer

Deze week heeft Dierenboetiek Rokkeveen zich aangemeld voor 4e VMBO-Beroepenfeest van Zoetermeer On Stage dat op 16 maart 2017 plaatsvindt in de Dutch Innovation Factory. Hiermee werd de 150e beroepsbeoefenaar geregistreerd. Eigenaresse Benita van Wegen van De Dierenboetiek vindt het mooi om iets te kunnen betekenen voor jonge Zoetermeerders die zich voorbereiden op de toekomst. “Als de leerlingen over de rode loper binnen komen op het Beroepenfeest, achter de brassband aan met die energieke muziek, is dat iedere keer een kippenvelmoment”.

Door mee te doen als beroepsbeoefenaar geven bevlogen professionals tijdens persoonlijke gesprekjes informatie over hun werk en werkdag. Bij een wederzijdse klik wordt een afspraak gemaakt voor de Doe Dag op 30 maart. Dan leggen de leerlingen werkbezoeken af en krijgen ze een kijkje in de keuken bij de deelnemende bedrijven en instanties.

Op www.zoetermeeronstage.nl is een overzicht te zien van alle deelnemende professionals en bedrijven die zich tot op heden hebben aangemeld.
Aanmelden als deelnemer kan tot en met 5 maart 2017. Op 21 februari is er een informatiebijeenkomst voor alle ingeschreven beroepsbeoefenaren en vrijwilligers in de Dutch Innovation Factory. Voor meer informatie kunt u terecht op www.zoetermeeronstage.nl of neem contact op met projectleider Bella Overgoor via  bella@zoetermeeronstage.nl.

Bijschrift foto: Benita van Wegen van De Dierenboetiek is de 150e deelnemer van het 4e VMBO-Beroepenfeest in Zoetermeer en wordt daarom in de bloemetjes gezet door projectleider Bella Overgoor (rechts) en Liëlle Holman (links) uit het Stageteam van Zoetermeer On Stage.

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws