Aangepast zoeken

donderdag 16 februari 2017

Caribische feestavond in Dekker Zoetermeer op 4 maart

Al geruime tijd is Dekker Zoetermeer de plek in Zoetermeer en omstreken waar liefhebbers van Caribische muziek een gezellige dansavond kunnen meemaken. Elk kwartaal vindt in de exclusieve party accommodatie namelijk de Carifesta Caribbean Party plaats. De volgende Caribbean Party is op zaterdag 4 maart 2017.

De Caribische dansavonden zoals die in Dekker plaatsvinden zijn vrijwel nieuw voor Zoetermeer. Liefhebbers van deze muziek moesten vaak richting Den Haag, Rotterdam of zelfs Amsterdam. Nu kan dat dichtbij huis met een line-up om van te smullen. Op zaterdag 4 maart zijn de populaire live bands 2-Remember en La Fiesta namelijk te gast.

Speciale gast op deze avond is niemand minder dan de 'Trafassi-man' Edgar 'Bugru' Burgos, onder andere bekend van de populaire hit 'Kleine wasjes, Grote wasjes'. Tot slot is DJ Meo Mania van de partij die tussendoor de de leukste merengue, zouk, soca, bubbling, dancehall, chutney en kaseko hits van toen en nu ten gehore zal brengen. En dat allemaal tussen 22.00u en 03.00u 's ochtends.

Met de lekkere Surinaamse hapjes die daar verkrijgbaar zijn is de avond compleet. Wil je meer weten over dit feest en/of de activiteiten van Carifesta, kijk dan op www.carifesta.nl

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws