Aangepast zoeken

dinsdag 14 februari 2017

Brand in slooppand Leidschendam

Leidschendam - Een 24-jarige man uit Leidschendam waarschuwde maandagmiddag 13 februari om 16:30 de politie in verband met een mogelijke brandstichting. De recherche onderzoekt de brand en is op zoek naar getuigen.

De melder zag rook uit een slooppand, in de Dokter van Zeelandstraat,  komen en zag dat kort daarna twee jongens wegvluchtten. De twee stapten vervolgens op een fiets en reden weg in de richting van de Oude Trambaan. De brandweer bluste de brand. Agenten stelden onderzoek ter plaatse in en trof niemand in de omgeving aan. De signalementen van de twee jongens zijn tussen de 14 en 20 jaar oud. Beide verdachten droegen een donkere jas.

Getuigen

De districtsrecherche van Leidschendam-Voorburg- Zoetermeer zoekt getuigen van deze brandstichting. Hebt u iets gezien of gehoord of hebt u meer informatie die kan helpen de daders van deze brandstichting te vinden, neem dan contact op met de recherche district Leidschendam-Voorburg-Zoetermeer via 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan met 0800-7000.

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws