Aangepast zoeken

woensdag 1 februari 2017

2B-Home Event Centre richt zich op de groeiende groep van 50 plussers

2B-Home Event Centre biedt nieuwe diensten aan en trapt af met een kookworkshop onder leiding van Kookers.nl. De workshop gaat van start op woensdag 15 februari 2017 om 11 uur.

Vanaf 2017 richt 2B-Home Event Centre zich op de groeiende groep van 50 plussers. Dit doen ze door het aanbieden van verschillende workshops, in de eerste workshop staat koken centraal.
Deze workshop wordt begeleid door Kookers.nl; tijdens de kookworkshop wordt gewerkt met verse seizoensproducten en met methoden die ook thuis bruikbaar zijn. Iedereen doet gezellig mee en krijgt een eigen taak, de afsluiting is natuurlijk het opeten van de gerechten met elkaar onder het genot van een heerlijk drankje aan een mooi gedekte tafel. Net als bij alle andere workshops gaat het vooral om het samen zijn en bezig zijn met een activiteit! 2B-Home heeft er zin in en kan niet wachten totdat het zover is.
De doelgroep heeft aangegeven dat het niet zozeer om de activiteit zelf gaat, maar om de beleving met elkaar. Gezelligheid, samenhorigheid, contact met anderen, bezig zijn en lekker eten en drinken worden gezien als belangrijke eigenschappen van een leuk dagje weg. Ook de andere workshops: een wijnproeverij, bingo onder leiding van de Bingoman, zangles, bloemschikken met de gezellige dames van de groei en bloei vereniging Zoetermeer en quizspel van Huisbrands Events hebben een datum en gaan binnenkort ook van start.

Vanaf februari starten we, de cursussen gaan plaatsvinden op doordeweekse middagen. Vanaf € 27,50 kunt u al meedoen aan een van de activiteiten. Voor de kookcursus inclusief begeleiding betaalt u
€ 62,50. Daar krijgt u een gezellige middag vol activiteit en met lekker eten voor terug! Voor het deelnemen aan deze arrangementen kunt u zich inschrijven via: http://www.2b-home.nl/site/workshops-50-plussers.  Heeft u zelf nog ideeën of mist u iets bij uw in de buurt? Laat het 2B-Home Event Centre weten, suggesties, tips en ideeën zijn altijd welkom!

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws