Aangepast zoeken

dinsdag 31 januari 2017

Zware mishandeling Beeklaan Den Haag, getuigen gezocht

Den Haag - Nog onbekende mannen mishandelden in de nacht van vrijdag 20 januari op zaterdag 21 januari een 60-jarige Hagenaar. De recherche heeft de zware mishandeling in onderzoek en is op zoek naar getuigen.

Het slachtoffer was rond middernacht aanwezig in een afhaalrestaurant in de Weimarstraat. Hier had hij al het gevoel dat hij in de gaten gehouden werd door een persoon, die ook in het restaurant aanwezig was. Toen hij naar buiten liep, stonden voor de deur ook meerdere mannen. De mannen riepen iets, maar het slachtoffer kon niet verstaan wat het was. Omdat de Hagenaar zich niet veilig voelde, rende hij de Beeklaan op, in de richting van de Edisonstraat. Op de Beeklaan haalde meerdere mannen hem in en begonnen op de Hagenaar in te slaan en schoppen. De nog onbekende mannen lieten het slachtoffer gewond achter en liepen weg in de richting van de Weimarstraat. Het slachtoffer is inmiddels geopereerd aan meerdere breuken in zijn gezicht. 

Signalementen

Het gaat om een groep van 4 of 5 mannen in de leeftijd tussen de 18 en 25 jaar oud. De mannen waren licht getint, mogelijk van Oost-Europese afkomst. De verdachte die bij het slachtoffer in het afhaalrestaurant stond, was ongeveer 1.70 meter lang, had kort blond haar en droeg een roze trui. Een tweede verdachte was ongeveer 1.90 meter lang, had een slank postuur en kort geknipt donker haar. Een derde verdachte was tussen de 1.70 en 1.75 meter lang, had een flinke bos donker haar dat aan de zijkant opgeschoren was en droeg een lichte pantalon. 

Tips? Bel de politie!

Heeft u informatie die de politie kan helpen bij het onderzoek naar de daders van deze zware mishandeling? Neemt u dan contact op met de recherche van Team Segbroek via 0900-8844. Belt u liever anoniem? Neemt u dan contact op met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. 

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws