Aangepast zoeken

maandag 16 januari 2017

Zoetermeerder treft inbrekers aan in woning, de politie zoekt getuigen

Zoetermeer - Een 51-jarige Zoetermeerder trof zaterdag 14 januari omstreeks 18.10 uur bij thuiskomst twee onbekende mannen aan in zijn woning, gelegen aan de Antoon Coolenhove. De mannen bedreigden de bewoner met een wapen en vluchtten vervolgens te voet en met buit, de woning uit. De politie zoekt getuigen.

Toen hij binnenkwam zag de 51-jarige vrijwel direct twee onbekende mannen in zijn woning lopen. De twee mannen bedreigden hem met een wapen en renden de woning uit richting het Panamapad. Politieagenten troffen in de omgeving de verdachten niet meer aan. De recherche onderzoekt de zaak en vraagt getuigen zich te melden.

Signalementen

De eerste verdachte is een blanke man, met een slank postuur, 17 à 20 jaar oud en 1.95 meter lang. Hij droeg donkere kleding en een capuchon.
De tweede verdachte is een donkere man, met een slank tot normaal postuur, 20 jaar oud en 1.85 meter lang. Ook hij droeg een donkere capuchon. 

Getuigen

De districtsrecherche van Zoetermeer zoekt getuigen van deze diefstal met geweld. Hebt u iets gezien of gehoord of hebt u meer informatie die kan helpen de dader van deze diefstal te vinden, neem dan contact op met de districtsrecherche Zoetermeer via 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan met 0800-7000.

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws