Aangepast zoeken

maandag 23 januari 2017

Taxichauffeur mishandeld op Gooilandsingel Rotterdam

Rotterdam - Een Rotterdamse taxichauffeur is in de nacht van zondag op maandag 23 januari op de Gooilandsingel mishandeld door vijf mannen na een meningsverschil over de prijs van een rit.

Het is iets voor half twee maandagochtend als op de Gooilandsingel in Rotterdam vijf mannen in een taxi stappen. De mannen willen van te voren een vaste prijs afspreken. Nadat ze het eens geworden zijn over een prijs, rijdt de 41-jarige chauffeur de mannen naar een bank op het Zuidplein om het bedrag te pinnen.

De mannen betalen, maar willen dan opeens nog langs een derde adres. Als de chauffeur aangeeft dat dit extra kosten met zich meebrengt, kunnen de mannen en de chauffeur het niet eens worden over de prijs. De taxichauffeur ziet af van de rit en geeft de mannen hun geld terug. Dan pakt de man die op de bijrijdersstoel zit, de chauffeur vast en slaat hem meerdere keren met zijn vuist in het gezicht. Vervolgens opent één van de andere mannen de portierdeur aan de kant van de chauffeur en trekt de been van de chauffeur naar buiten. Tegelijkertijd trapt weer een andere man de portierdeur dicht. De taxichauffeur ziet hoe de mannen zijn portemonnee pakken. Mogelijk hebben zij hier geld uit weggenomen. Daarna lopen de mannen weg tussen de bank en het theater door, richting het politiebureau. De chauffeur roept snel zijn collega’s om hulp en belt meteen de politie.

Agenten konden de mannen niet meer in de omgeving vinden. Er vindt nader onderzoek plaats naar de identiteit van de mannen. Heeft u iets gezien of gehoord dat mogelijk met dit incident te maken heeft, dan vragen wij u contact op te nemen met de politie via onderstaand tipformulier of via 0900-8844. 

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws