Aangepast zoeken

dinsdag 3 januari 2017

Pop-up tentoonstelling projecten in de binnenstad Zoetermeer tot eind maart open

De komende jaren verandert er veel in en om het stadscentrum van Zoetermeer: het Stadshart, het Stadhuiscomplex, de aanpassing van het Stadhuisplein en de kwaliteitsverbetering van de RandstadRailhalte, het Woonhart, het Dobbegebied en de Dorpsstraat. De binnenstad wordt levendiger en krijgt meer sfeer. Met z'n allen werken we aan een bruisend centrum waar het voor Zoetermeerders en bezoekers prettig is om te winkelen, recreëren en te verblijven.

Ook in het nieuwe jaar, tot eind maart, staan wij u elke woensdag van 15.00 tot 17.00 uur te woord. Iedereen die meer wil weten over de ontwikkeling van de binnenstad is welkom. Op panelen en informatieborden hangen de actuele plannen, tekeningen en artist impressions. Ook voorbeelden van bouwmaterialen zijn in deze ruimte tentoongesteld. Aan de aanwezige projectleiders van de gemeente en de Bibliotheek kunt u vragen stellen.

Bent u nieuwsgierig geworden? We ontvangen u graag! De pop-up tentoonstelling is vanaf woensdag 11 januari bereikbaar via Markt 10. Meldt u zich bij de receptie.

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws