Aangepast zoeken

zondag 29 januari 2017

Politie zoekt getuigen van beroving in De Bullstraat Den Haag

Den Haag - De politie kreeg vrijdag 27 januari omstreeks 13.00 uur een melding binnen dat een man in De Bullstraat in elkaar was geslagen en beroofd van zijn telefoon. Niet veel later hield de politie twee verdachten aan, maar is nog op zoek naar getuigen van dit incident.

In De Bullstraat ontstond rond 13.00 uur een vechtpartij waarbij het slachtoffer klappen kreeg van een man. Deze man ging er vervolgens met de telefoon van het slachtoffer vandoor. De verdachte stapte na de beroving in een Opel Corsa waar op dat moment nog een andere man in zat. De twee gingen er vandoor in de richting van de Isingstraat. Een oplettende getuige wist een foto van het voertuig met de twee mannen erin te maken en deelde dit met de politie.

Aanhouding

De politie zag kort na de beroving de Opel Corsa, met daarin de twee mannen, op de Oranjelaan rijden. Zij werden door agenten aangehouden. In het voertuig werd de telefoon van het slachtoffer aangetroffen. Het gaat om twee mannen van 27 en 31 jaar uit Den Haag. Zij zijn overgebracht naar het politiebureau voor verhoor.

Oproep getuigen

De politie komt graag in contact met getuigen van deze vechtpartij en beroving die nog niet met de politie hebben gesproken. Hebt u meer informatie? Neem dan contact op met de recherche in Den Haag via 0900-8844. Liever anoniem uw tip doorgeven? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws