Aangepast zoeken

dinsdag 31 januari 2017

Politie zoekt getuigen straatroof Den Haag

Den Haag - Een 15-jarige jongen uit Den Haag werd maandag 30 januari het slachtoffer van een straatroof op de Willem III straat. De districtsrecherche Den Haag West onderzoekt de zaak en roept getuigen op zich te melden.

De jongen liep omstreeks 10.05 uur op de Willem III straat  toen hij een voelde dat er een scherp voorwerp tegen zijn rug werd geduwd. Hij hoorde dat er iemand tegen hem zei dat hij alles af moest geven wat hij bij zich had. De jongen gaf direct zijn pinpas af en zette het op een rennen. Toen hij zich omdraaide zag hij een man de andere kant oprennen. De jongen rende verder en toen hij zich na enkele meters weer omdraaide zag hij de man op een scooter stappen en hoorde de scooter wegrijden. De man reed weg in de richting van de Lippe-Biesterveldweg'

De man die wegreed op de scooter was licht getint, ongeveer 20 a 30 jaar oud, hij droeg een donkere jas met een capuchon, grijze spijkerbroek met gaten op de knieen. De scooter was donker gekleurd en had rode strepen. Ook zou er aan de voorzijde van de scooter een kap ontbreken.

De districtsrecherche Den Haag West is een onderzoek gestart en komt graag in contact met mensen die iets gezien of gehoord hebben wat met deze straatroof te maken kan hebben. Heeft U iets gezien of heeft u informatie neem dan contact op met de recherche via nummer 0900-8844. Liever anoniem bel dan met M: 0800-7000.

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws