Aangepast zoeken

vrijdag 27 januari 2017

Politie houdt verdachte aan in onderzoek naar schietincident Leiden

Leiden - Agenten hielden donderdag 26 januari omstreeks 05.45 uur een 50-jarige man uit Leiden aan in zijn woning. De man is verdachte in een politieonderzoek naar een schietincident in de Louise de Colignystraat van dinsdag 5 juli 2016.

Op dinsdag 5 juli 2016 kreeg de politie rond 04.50 uur de melding dat er meerdere knallen gehoord waren in de Louise de Colignystraat. Toegesnelde agenten troffen meerdere kogelgaten aan in een woning. Eén bewoner raakte toen lichtgewond en werd ter controle overgebracht naar het ziekenhuis. De politie startte direct een onderzoek naar het schietincident.

Aanhouding

In het politieonderzoek kwam een 50-jarige man uit Leiden in beeld. Hij werd donderdagochtend 26 januari in zijn woning aangehouden. De recherche onderzoekt de betrokkenheid van de verdachte.

Oproep getuigen

De politie komt nog steeds graag in contact met mensen die meer informatie hebben over dit schietincident. Mensen met meer informatie kunnen contact opnemen met de recherche in Leiden via 0900-8844. Liever anoniem een tip doorgeven? Neem dan contact op met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws