Aangepast zoeken

woensdag 18 januari 2017

Meerdere aanhoudingen in onderzoek naar woninginbraken Den Haag

Den Haag - De recherche van district Den Haag-West verrichtte dinsdag 17 januari in de loop van de avond vier aanhoudingen naar aanleiding van een onderzoek naar woninginbraken. Het gaat om vier mannen in de leeftijd van 20 tot 24 jaar, allen uit Den Haag. Ook werden er doorzoekingen gedaan in een aantal woningen onder leiding van een rechter-commissaris.

Het Team Woning Criminaliteit (TWC)) van district Den Haag-West deed de afgelopen weken onderzoek naar tientallen woninginbraken in verschillende wijken in Den Haag.
De aangehouden mannen worden verdacht van meerdere woninginbraken.  Bij de doorzoekingen werden meerdere goederen aangetroffen die voor het onderzoek van belang kunnen zijn.
In hetzelfde onderzoek werden woensdag 18 januari nog een aantal verdachten aangehouden. In totaal zitten er nu nog zes verdachten vast. 

Bel 112 ook bij verdachte situaties

Wist u dat 80% van de woninginbraken dankzij oplettendheid van buren wordt oplost? Ziet u iets opvallends? Twijfel dan geen seconde en bel direct 112. Geef de politie zoveel mogelijk informatie. Noteer bijvoorbeeld het kenteken van de verdachte auto en/of het signalement van de verdachte persoon.

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws