Aangepast zoeken

dinsdag 31 januari 2017

Man meegesleurd op motorkap auto in Rijswijk

Rijswijk - De recherche zoekt getuigen van een incident dat zich in de nacht van zaterdag 28 op zondag 29 januari op de Laan van Hoornwijck afspeelde. Een 43–jarige Hagenaar werd na een aanrijding enkele meters op de motorkap van een auto meegesleurd.

Even na middernacht stond het slachtoffer met zijn auto voor een verkeerslicht te wachten achter een grijze Volkswagen Golf met daarin enkele inzittenden. De bestuurder van de Volkswagen stapte uit en maakte handgebaren naar de inzittenden van een auto naast hem. Nadat het verkeerslicht groenlicht uitstraalde haalde het latere slachtoffer het voertuig voor hem rechts in. Het slachtoffer stapte uit en wilde in gesprek gaan met de bestuurder van de Volkswagen. Deze bestuurder stapte snel in en reed weg waardoor het slachtoffer, dat op dat moment voor de Volkswagen stond, op de motorkap van de auto terecht kwam. Na enkele meters rolde het slachtoffer van de motorkap en kwam op het wegdek terecht. Ambulancepersoneel vervoerde de Hagenaar naar  een ziekenhuis. 

Aanhouding

In Utrecht hielden agenten drie inzittenden van de Volkswagen, 20, 21 en 22 jaar en afkomstig uit Utrecht, aan. De recherche onderzoekt de zaak en zoekt getuigen. Rechercheurs willen daarnaast graag in contact komen met de bestuurder van het voertuig dat naast de Volkswagen Golf stond te wachten voor het verkeerslicht en met personen die contact hebben gezocht met 112.  

Tips? Bel de politie!

Bent u getuige geweest van deze aanrijding of het u informatie die de recherche verder kan helpen? Neem dan contact op met de districtsrecherche Delft-Westland via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan M (Meld Misdaad Anoniem) via 0800-7000.

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws