Aangepast zoeken

dinsdag 31 januari 2017

Man gewond door poging beroving in Zoetermeer, politie zoekt getuigen

Zoetermeer - Zondagochtend 29 januari om 3.00 uur probeerden drie mannen op de Clauslaan een 43-jarige Zoetermeerder te beroven. Hij raakte hierdoor gewond. Omdat de man niets van waarde bij zich had, gingen de verdachten er zonder buit vandoor. De recherche onderzoekt de zaak.

Het slachtoffer fietste vanaf de Van Leeuwenhoeklaan via de rotonde over de Clauslaan. Toen hij net voorbij de rotonde een harde trap van een van de verdachten kreeg, viel hij van zijn fiets. Hij raakt hierdoor gewond aan zijn zij en gezicht. Drie verdachten kwamen bij hem staan en doorzochten zijn zakken. Het slachtoffer kon uiteindelijk overeind komen en deelde een klap uit aan een van zijn belagers. Daarna vluchtten de drie weg in onbekende richting. De 43-jarige man heeft aangifte gedaan van mishandeling en poging van beroving. 

Signalementen

Van de verdachten is een beperkt signalement bekend. Twee verdachten zijn licht getinte mannen tussen de 19 en 22 jaar oud. De derde verdachte is een blanke man, ook tussen de 19 en 22 jaar oud. 

Iets gezien? Bel de politie!

De districtsrecherche van Zoetermeer zoekt getuigen van deze mishandeling, poging beroving. Hebt u iets gezien of gehoord of hebt u meer informatie die kan helpen de daders van deze poging van beroving en mishandeling te vinden? Neem dan contact op met de recherche van het district Zoetermeer via 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan met 0800-7000.

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws