Aangepast zoeken

donderdag 19 januari 2017

Man (32) bedreigd en mishandeld, drie verdachten aangehouden

Voorburg - Op woensdagavond 18 januari omstreeks 21:40 uur werd een 32-jarige Voorburger bedreigd en mishandeld door twee mannen, bij een woning aan de Van Lodensteijnstraat. De verdachten vluchtten weg per auto. Na een achtervolging stopte het voertuig in Amsterdam en werden de drie inzittenden aangehouden voor hun betrokkenheid bij de bedreiging en mishandeling. De recherche onderzoekt de zaak.

Het slachtoffer opende de voordeur en zag twee onbekende mannen staan. Een kort gesprek tussen de drie volgde, maar eindigde uiteindelijk in een bedreiging en mishandeling van het slachtoffer. Toen de twee mannen vertrokken per auto, volgde een achtervolging tot in Amsterdam. Omstreeks 22:15 uur stopte het voertuig op de Fosfaatweg en werden de drie inzittenden aangehouden. Politieagenten brachten de verdachten, een 19-jarige vrouw uit Amsterdam, een 22-jarige man uit Amsterdam en een 28-jarige man uit Almere, over naar politiebureau Leidschendam-Voorburg voor verhoor. De politie is nog op zoek naar getuigen. 

Getuigen

De districtsrecherche van Leidschendam-Voorburg-Zoetermeer zoekt getuigen van deze bedreiging en mishandeling. Hebt u iets gezien of gehoord of hebt u meer informatie, neem dan contact op met de recherche district Leidschendam-Voorburg-Zoetermeer via 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan met 0800-7000.

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws