Aangepast zoeken

dinsdag 10 januari 2017

Jongen (16) met geweld beroofd in Zoetermeer, politie zoekt getuigen


Zoetermeer - Op maandagavond 9 januari werd een jongen uit Zoetermeer op de Lenastroom door twee onbekende jongens met geweld beroofd van goederen. De jongen raakte hierbij gewond aan zijn hoofd en is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De recherche onderzoekt de zaak.


Politieagenten kregen de melding dat er een mishandeling had plaatsgevonden. Ter plaatse troffen ze het slachtoffer in een woning aan. De jongen liep omstreeks 19.45 uur vanaf het winkelcentrum Oosterheem onder de Randstadrailhalte naar de Lenastroom. Toen hij aankwam bij een steeg werd hij door twee jongens mishandeld en van goederen beroofd. Ondanks de zware hoofdwond, wist het slachtoffer een nabij gelegen woning te bereiken. Daar alarmeerde een melder de politie en ambulance. Na onderzoek in de omgeving troffen politieagenten de verdachten niet meer aan. 

Signalementen

Verdachte 1:
- licht / donker getinte jongen
- 15 à 18 jaar
- 1.70 meter
- gezet postuur
Hij droeg een donkerkleurig vest, een ski-muts over zijn gezicht en een zwarte capuchon.

Verdachte 2:
- 15 à 18 jaar
- 1.75 meter
- normaal postuur
Hij droeg donkerkleurige kleding en had een capuchon, sjaal en zonnebril voor zijn gezicht. 

Getuigen

De districtsrecherche Zoetermeer onderzoekt de beroving en mishandeling. Hebt u iets gezien van dit incident of heeft u iets anders te melden over dit voorval, neem dan contact op met de districtsrecherche Zoetermeer via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. 

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws