Aangepast zoeken

woensdag 11 januari 2017

EERSTE NAMEN LINE UP NIGHT AT THE PARK 2017: LEVEL 42, UB40 EN GARLAND JEFFREYS

Nog één keer klimmen de favoriete bands van weleer op een Nederlands festivalpodium en bezorgen ze ons de avond van ons leven! 

De artiesten zijn, op een aantal jaartjes extra, geen spat veranderd, het enthousiasme straalt er vanaf en muzikaal zijn zij nog net zo sterk als toen. En wij nog net zo fan als vroeger… Tijdens Night at the Park 2017 sieren onder andere Level 42, UB40 (feat Ali, Astro & Mickey) en Garland Jeffreys de line-up. 
Level 42 
Level 42 heeft tot op heden maar liefst 14 studio albums, 7 live albums en 6 compilatie albums uitgebracht, met maar liefst 18 top-40 hits, zoals Lessons in Love, Something About You, Leaving Me Now, Running in the Family en Hot Water en hebben 21 (!) keer het Wembley Stadion uitverkocht. Kortom, we kunnen gerust spreken dat een van de meest succesvolle bands uit de UK uit de jaren ’80 Night at the Park aan zal doen. 
UB40 (feat Ali, Astro & Mickey) 
Deze band behoeft geen introductie meer: UB40 (feat Ali, Astro & Mickey) komen terug in 2017! Night at the Park voldoet hiermee niet alleen aan de vraag uit het publiek, maar ook van de band zelf, die het optreden dat zij gaven in 2015 een van de leukste optredens sinds lange tijd vonden. Night at the Park heeft dit verzoek maar wat graag gehonoreerd. Na optredens in onder andere Amerika en de UK zijn zij in juni opnieuw terug te zien in het Zuiderpark om hun grootste hits, als Red Red Wine en Falling in Love With You, met het Nederlandse publiek te delen, voordat zij opnieuw de studio in duiken voor een nieuw album.
Garland Jeffreys 
Met bijzondere trots melden we dat Night at the Park Garland Jeffreys heeft weten te strikken voor een uniek en eenmalig optreden in Nederland. Garland Jeffreys domineerde met het nummer Matador in 1980 de hitparades; een song dat nog steeds veelvuldig te horen is op de radio. Andere hits volgden, zoals Hail Hail Rock ’n Roll, afkomstig van het album Don’t Call Me Buckwheat; overdenkingen over het multiraciale leven in het Amerika van toen. In April van dit jaar komt hij met een nagelnieuw album 14 Steps to Harlem en werkt hij aan een documentaire over zijn leven. Niet voor niets zegt The Guardian over Jeffreys: ‘...deze man verdient de status American Legend’. In 2017 zullen er naast Level 42, UB40 en Garland Jeffreys nog vele andere artiesten acte de présence geven. Naast de populaire artiesten op het hoofdpodium is er op Night at the Park bovendien nog veel meer te beleven. De Corona’s krijgen opnieuw een plek op het festival met hun special request stage en ook op de rest van het festivalterrein worden bezoekers al snel ondergedompeld in de sfeer van de jaren ‘80.

Voor info en tickets NIGHT AT THE PARK

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws