Aangepast zoeken

zondag 29 januari 2017

Drie personen gewond na steekincident Boerhaavestraat Den Haag, politie zoekt getuigen

Den Haag - In de Boerhaavestraat liepen drie personen zondag 29 januari rond 02.15 uur steekwonden op, nadat er in en rondom een woning ruzie was ontstaan tussen meerdere personen. De politie is op zoek naar getuigen van dit incident.

Bij de politie kwam omstreeks 02.15 uur de melding binnen dat er een vechtpartij gaande was bij een woning in de Boerhaavestraat. Meerdere personen waren daar met elkaar slaags geraakt. Drie personen liepen hierbij steekwonden op. Vermoedelijk was er in een woning een feest aan de gang en liep het uit de hand toen ongenode gasten zich bij het feest meldden. Twee mannen van 29 en 36 jaar uit Den Haag en een 26-jarige man zonder vaste woonplaats werden overgebracht naar het ziekenhuis. Twee van hen konden na behandeling het ziekenhuis verlaten, één wordt nog aan zijn verwondingen behandeld. De politie is een onderzoek gestart.

Oproep getuigen

De politie is op zoek naar getuigen die rond 02.15 uur iets gezien hebben van de ruzie en/of de steekincidenten in de Boerhaavestraat en die nog niet met de politie hebben gesproken. Hebt u meer informatie? Neem dan contact op met de recherche in Den Haag via 0900-8844. Liever anoniem uw tip doorgeven? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws