Aangepast zoeken

donderdag 19 januari 2017

Dankwoord familie politieagent Mario Prosperi

Den Haag /Boskoop - Vandaag was de uitvaart van onze collega Mario, die op maandag 9 januari overleed aan de gevolgen van een tragisch ongeval tijdens de nieuwjaarsnacht. Voor de laatste keer wil de familie langs deze weg het woord richten tot iedereen die de afgelopen weken met hen heeft meegeleefd:

Beginscherm livestream afscheidsdienst Mario Prosperi
"Via dit bericht willen wij als naaste familie van Mario voor een laatste keer onze oprechte dank uitspreken aan iedereen die ons de afgelopen tijd gesteund heeft: vrienden en bekenden, collega's van Mario en vele totaal onbekenden. We waren compleet verrast door de enorme aandacht die hem, en daarmee ook ons, ten deel viel. Alle steunbetuigingen en reacties waren overweldigend en ontroerend tegelijk.

Omdat Mario na zijn ongeluk ineens landelijk nieuws werd en tot op de dag van vandaag in de belangstelling heeft gestaan, hebben wij er als familie bewust voor gekozen zijn afscheid in beeld te laten brengen. Op die manier hebben wij alle mensen die zo intens met ons hebben meegeleefd en ons enorm gesteund hebben hopelijk een beetje deelgenoot gemaakt van zijn uitvaart. Mario heeft vandaag een afscheid gekregen zoals hij dat verdiende.

Vanaf nu is Mario weer gewoon 'van ons' en zullen wij, buiten de schijnwerpers van de (social) media, een manier moeten vinden om zijn verlies een plek te geven...


Bedankt."

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws