Aangepast zoeken

dinsdag 17 januari 2017

37-jarige Zoetermeerse overloopt inbrekers, politie zoekt getuigen

Zoetermeer - Een 37-jarige Zoetermeerse vrouw trof maandagavond 16 januari bij thuiskomst drie mannen aan in haar woning aan de Voorweg. De mannen bedreigden haar en sloten haar op. Nadat de mannen haar woning met buit verlieten, belde het slachtoffer onmiddellijk de politie. De recherche onderzoekt de zaak.

De 37-jarige kwam omstreeks 20.30 uur thuis en ontdekte de drie verdachten. Vrijwel direct dwongen de mannen haar in een kamer te blijven en doorzochten het huis. Toen het slachtoffer korte tijd later niets meer in de woning hoorde, ging ze de kamer uit en belde ze de politie. De vrouw raakte niet gewond. Politieagenten troffen de verdachten niet meer in de omgeving aan en zoekt daarom getuigen.

Signalement

De eerste verdachte was een licht getinte man van 20 jaar en 1.70 meter lang. Hij droeg een zwart joggingpak, donkere schoenen en een zwart petje met een capuchon erover. Van de tweede en derde verdachte zijn geen duidelijke signalementen, maar ook dit zijn licht getinte mannen van 20 jaar. 

Getuigen

De districtsrecherche van Zoetermeer zoekt getuigen van deze diefstal met geweld. Hebt u iets gezien of gehoord of hebt u meer informatie die kan helpen de dader van deze diefstal te vinden, neem dan contact op met de recherche district Zoetermeer via 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan met 0800-7000.

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws