Aangepast zoeken

vrijdag 9 december 2016

Zuid-Hollandse man meest tevreden met zijn partner

21% van de Zuid-Hollandse mannen geeft zijn partner een 10


Mannen uit Zuid-Holland beoordelen het innerlijk en uiterlijk van hun partner gemiddeld met een 8,2. Ruim twee op de tien mannen uit Zuid-Holland beoordeelt zijn partner zelfs met een perfecte score: namelijk een 10. Zij zijn hiermee de meest tevreden mannen in Nederland. Dit blijkt uit onderzoek naar het liefdesleven van de Nederlandse man, uitgevoerd door mannenmodeketen Only for Men.

Ook de provincies Noord-Holland, Limburg, Groningen en Gelderland delen hoge cijfers uit aan hun geliefde, namelijk een 8,1. Slechts 3% van de mannen uit de provincie Zuid-Holland geven hun partner een onvoldoende.

12% van Zuid-Hollandse mannen zou vreemdgaan overwegen met Chantal Janzen
Meer dan de helft van de Zuid-Hollandse mannen zegt vreemdgaan nooit te overwegen (55%), zelfs niet wanneer hij de lakens mag delen met een prachtige bekende Nederlandse vrouw. Toch zegt 12% van de mannen, die vreemdgaan wél overwegen met een BN’er, dat hij actrice/presentatrice Chantal Janzen niet zou kunnen weerstaan. Daarnaast blijft hij Katja Schuurman onweerstaanbaar vinden (11%). Op plaats drie komt oud-hockeyspeelster Fatima Moreira de Melo met ruim 7% van de mannelijke stemmen.


Zuid-Hollandse man mist avontuur in de slaapkamer
Over het algemeen is de Zuid-Hollandse man met een relatie tevreden over zijn seksleven. Ruim 38% zegt niets te willen veranderen aan zijn seksleven óf dat zijn partner een ware tijger is tussen de lakens. Daarentegen geeft juist een kwart van de mannen aan dat hij avontuur en spanning mist in de slaapkamer. Zo’n twee op de tien mannen heeft minder dan één keer per maand seks. Ruim 16% doet het juist twee tot drie keer per week.


Zijn droomvrouw komt uit de Benelux
De mooiste nationaliteit is volgens de Nederlandse man ‘gewoon’ Nederlands, Belgisch of Luxemburgs. Ruim 38% zegt hier de mooiste vrouwen te vinden. Op een gedeelde tweede plaats (15%) staan de vrouwen uit Noord-Europa en Zuid-Amerika. Slechts 2% procent van de mannen kiest voor een vrouw uit Noord-Amerika zoals Canada of de Verenigde Staten.

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws