Aangepast zoeken

zondag 18 december 2016

Woningoverval door drie jonge verdachten in Den Haag

Den Haag - De bewoonster van een woning aan De Gaarde, werd zaterdagmiddag 17 december door drie jonge jongens in haar woning bedreigd. Ze joeg de overvallers haar huis uit.

Het slachtoffer, een 49-jarige vrouw, werd om 13.05 uur plotseling verrast toen drie gemaskerde jongens in de gang van haar woning stonden. Ze hadden ieder een steekwapen en sommeerden de vrouw om op de grond te gaan liggen. Het slachtoffer reageerde op een andere manier. Ze pakte een pan uit de keuken en liep hiermee op de jongens af. De verdachten schrokken hiervan. Ze renden de woning uit, het portiek af en verdwenen, zonder buit, linksaf in de richting van de Vrederustlaan. Vanaf hier ontbreekt ieder spoor. Politieagenten stelden meteen een buurtonderzoek in en speurhonden zochten de omgeving af, maar de drie verdachten werden niet aangetroffen. De politie doet onderzoek naar hoe de overvallers de woning zijn binnen gekomen.

Signalementen
De drie overvallers zijn zeer jong, licht getint en hun leeftijd wordt geschat op 12 of 13 jaar oud. Ze hebben een klein postuur en jong klinkende stemmen. Ze droegen (stoffen) maskers, gelijkend op een bivakmuts waarbij alleen de ogen zichtbaar waren. Een van hen was gekleed in een rood vest en een ander droeg een bril.

Tips? Bel de politie

Heeft u iets verdachts gezien rond het tijdstip van de overval of heeft u andere informatie over deze zaak en heeft u nog niet met de politie gesproken, dan komt de Districtsrecherche Den Haag Zuid graag met u in contact via 0900-8844. Anoniem uw verhaal vertellen kan via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws