Aangepast zoeken

dinsdag 20 december 2016

Winkeldiefstal met geweld bij parfumerie Zoetermeer

Een winkeldief stal binnen twee dagen voor een aanzienlijk geldbedrag parfums bij Parfumerie Douglas aan de Driekant in Zoetermeer. Bij zijn ontdekking gebruikte hij geweld om aan zijn aanhouding te ontkomen.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Op 9 september stopte de verdachte meerdere flessen dure parfums in zijn jas en liep hiermee de zaak uit. Toen hij twee dagen later weer terugkwam, was het winkelpersoneel alert. De beveiliger sprak de verdachte aan op het moment dat hij weer een fles parfum in zijn jas stopte. De verdachte reageerde eerst rustig, maar gaf de beveiliger toen een harde duw waardoor deze ten val kwam. De verdachte rende hierna de zaak uit. De fles parfum die hij nu had gestolen, heeft een waarde van 135 euro. Samen met de buit van twee dagen eerder, komt dit op een behoorlijk schadebedrag voor de winkelier.
Signalement
De verdachte is een lang, forse, blanke man van ongeveer 25 tot 27 jaar oud. Hij heeft een ringbaardje en droeg een rode, leren jas. Hij had een blauwe pet op met het witte opschrift New York en een ster.

Vragen

Herkent u de verdachte op beeld? Neem dan contact op met de recherche aan Bureau Zoetermeer via nummer 0900-8844. Liever anoniem, bel dan met M. 0800-7000. U kunt ook het tipformulier onderaan dit bericht invullen, zodat de recherche contact met u op kan nemen. Anoniem invullen is ook mogelijk.

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws