Aangepast zoeken

zaterdag 3 december 2016

Vrouw (86) belaagd in woning in Delft

Delft - De districtsrecherche Westland-Delft onderzoekt een incident in een woning aan de Houtduifstraat in Delft in de nacht van vrijdag 2 op zaterdag 3 december. Een 86-jarige vrouw werd in haar woning belaagd door een nog onbekende man.

Buren van de vrouw werden omstreeks 03.20 uur wakker omdat zij buiten iemand hoorde roepen. Toen zij poolshoogte gingen nemen, troffen zij de buurvrouw aan in haar tuin. De vrouw was compleet van slag en vertelde dat zij in haar slaapkamer belaagd was door een onbekende man. Omdat zij zich verzette, ontstond er met de man een worsteling en raakte de vrouw gewond aan haar hand. De onbekende man staakte ineens de worsteling en ging er vandoor via de achterzijde van de woning, zoals hij vermoedelijk ook was binnengekomen. De vrouw werd voor controle en de behandeling van haar hand naar het ziekenhuis vervoerd.

Tips?

De districtsrecherche onderzoekt de zaak en tast vooralsnog in het duister over de identiteit van de man en de reden waarom hij zich de toegang tot de woning heeft verschaft. Vooralsnog lijkt er niets uit de woning te zijn weggenomen. Heeft u in de nacht van vrijdag op zaterdag in de omgeving van de Houtduifstraat iets gezien dat met deze zaak te maken kan hebben, of is u op een eerder moment iets opgevallen dat meer licht op de zaak kan schijnen. De districtsrecherche Westland-Delft is bereikbaar via nummer 0900-8844. Liever anoniem, bel dan met M. 0800-7000.

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws