Aangepast zoeken

dinsdag 13 december 2016

Verdachte aangehouden na vondst opengebroken kluis, eigenaar onbekend

Den Haag - De districtsrecherche Den Haag Centrum is op zoek naar de rechtmatige eigenaar van een kluis die dinsdag 13 december werd teruggevonden in een kelderbox aan het Joubertplantsoen. Bij de woning die bij de betreffende kelderbox hoort, hielden agenten een 24-jarige Hagenaar aan. Hij zit nog vast.

Een oplettende buurtbewoner belde omstreeks 02.30 uur 112 met de mededeling dat er op de Smitstraat drie mannen met een kluis ‘liepen te slepen’. Agenten namen direct poolshoogte en gingen op aanwijzing van de getuige een kijkje nemen in de kelderboxen aan het Joubertplantsoen. In één van de kelderboxen werd inderdaad een opengebroken kluis aangetroffen. Voor de bij de kelderbox behorende woning werd een 24-jarige Hagenaar aangehouden.

De recherche onderzoekt de zaak en stelt een onderzoek in naar de twee andere verdachten. Daarnaast is nog onduidelijk waar de kluis vandaan komt. Is bij u onlangs een kluis weggenomen en heeft u daarvan nog geen aangifte gedaan? Neem dan contact op met de districtsrecherche Den Haag Centrum. Ook wanneer u meer informatie heeft over de twee andere verdachten, komt de recherche graag met u in contact via nummer 0900-8844. Liever anoniem, bel dan met M. 0800-7000.

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws