Aangepast zoeken

donderdag 22 december 2016

Politieonderzoek leidt naar vondst illegaal vuurwerk in woning in Scheveningen

Scheveningen - Bij een onderzoek naar de handel in illegaal vuurwerk konden politieagenten van het Flexteam Den Haag-West, het Basisteam Scheveningen en de Districtsrecherche woensdagochtend 21 december in de Schiermonnikoogsestraat nog meer illegale zaken in beslag nemen.

Rond 7.40 uur troffen de politieagenten in de woning 600 nitraten en 26 mortieren aan. Dit zware vuurwerk lag in de woning opgeslagen. Daarnaast werden diverse zakken met henneptoppen en gevulde gripzakjes voor de verkoop aangetroffen. Vervolgens is er onder leiding van de rechter-commissaris een zoeking in de woning gestart. Bij dit onderzoek werden een nepvuurwapen, diverse strips met Kamagrapillen (illegale potentieverhogende pillen), een kleine hoeveelheid harddrugs en een aantal telefoons in beslag genomen. In een opslagruimte troffen de agenten nog twee tenten aan die bedoeld zijn om een hennepkwekerij in op te zetten, alsmede allerlei andere attributen voor de hennepteelt.

Twee van de bewoners, een 47-jarige en een 20-jarige man werden in de woning aangehouden. Het Flexteam heeft de zaak verder in onderzoek.

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws