Aangepast zoeken

zondag 11 december 2016

Poging straatroof in Den Haag: politie zoekt getuigen

Den Haag - Een 25 jarige vrouw uit Den Haag werd vrijdagavond op de Hulshorststraat het slachtoffer van een poging beroving. Een onbekende man probeerde haar tas pakken. Ze raakte daarbij licht gewond. De verdachte vluchtte zonder buit weg op een fiets. De politie zoekt getuigen.

Het slachtoffer liep om 19.45 uur op de Hulshorststraat, in de richting van De La Reyweg. Opeens voelde ze dat er iemand hard aan haar tas trok. Toen ze weerstand bood, duwde de verdachte haar en kwam het slachtoffer ten val. Op het moment dat omstanders haar wilden helpen, vluchtte de verdachte weg op een fiets, richting de Dierenselaan. Het slachtoffer deed aangifte van poging beroving.

De verdachte is een licht getinte man, ongeveer 20 jaar oud, 1.70 meter lang. Hij droeg een blauwe jas met capuchon. Hij vluchtte weg op een damesfiets met zilveren stangen. 

Getuigen

De districtsrecherche Den Haag-Zuid onderzoekt de straatroof. Hebt u iets gezien van dit incident of heeft u iets anders te melden over dit voorval, neem dan contact op met de districtsrecherche Den Haag-Zuid via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. 

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws