Aangepast zoeken

zaterdag 31 december 2016

Man gewond bij steekincident Hoefkade

Den Haag - Een 54-jarige Hagenaar raakte woensdagmiddag 28 december gewond doordat hij op straat door een bekende werd neergestoken. De politie is op zoek naar de verdachte en vraagt getuigen zich te melden.

Het slachtoffer bevond zich rond 16.10 uur in een cafe aan de Hoefkade, nabij De Heemstraat, toen hij werd aangesproken door de verdachte. Ze liepen samen naar buiten waar de verdachte een mes pakte en het slachtoffer in diens zij stak. Omstanders wisten te voorkomen dat het slachtoffer meerdere keren werd geraakt. De verdachte rende hierna weg in de richting van de Spaarnedammerstraat. Toen de gealarmeerde politieagenten bij het slachtoffer kwamen, was de verdachte verdwenen. De agenten zetten de omgeving af voor het onderzoek terwijl het slachtoffer door ambulancepersoneel werd behandeld en naar het ziekenhuis werd vervoerd. De identiteit van de verdachte is bekend bij de recherche en het onderzoek naar zijn verblijfplaats is in volle gang.

Tips? Bel de politie

De recherche komt graag in contact met getuigen die nog niet met de politie hebben gesproken, maar wel informatie hebben over de aanleiding van dit incident en/of de verblijfplaats van de verdachte.
De recherche is bereikbaar via 0900-8844. Anoniem uw verhaal vertellen, kan via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws