Aangepast zoeken

dinsdag 13 december 2016

LIPTEASE KERSTSHOW 23 december in het Paard van Troje  Zoet en zuiver, maar ook pittig als een oogappeltje. Stoer, stug en geolied als een V8 Blok. De hysterische rock ’n roll formatie Liptease trekt deze winter de kerstslingers uit de kast, ze poetsen de kerstballen op en stomen de arrenslee klaar om van Nederland een Winter Wonderland te maken. De niet te evenaren live performance die de suikerspinnen en vetkuiven van Liptease weten neer te zetten, is bekend bij velen. Mede bekend van het televisieprogramma Holland’s Got Talent heeft Liptease laten zien dat door een mix van “gewone” analoge instrumenten de livemuziek van Liptease puur en uitdagend is.

Liptease kerstshow
Tijdens de LIPTEASE Kerstshow krijg je een heerlijk voorafje wat je doet terugwanen naar zwart/wit films op kerstavond. Bekende kerstklassiekers worden daarna op tafel gegooid die overgoten zijn met een lekker Liptease-sausje. Maar dat is nog niet alles! Voor de arrenslee hebben ze een 13 koppige BIG BAND o.l.v. Daan Bogers gespannen die je het kerstgevoel tot in de puntjes van je rock ‘n’ rollschoenen doet laten voelen. 

Afstoffen die dansschoenen
Met een band als Liptease haal je niet alleen muzikale klanken in huis maar zorgt het ook voor een goede sfeer, een overcomplete show en het oogrokt de hoogste noot op je hoornvlies! Afstoffen die dansschoenen, stomen die jurk en verplaatsen die afspraak, want Liptease is coming to town.


Info en tickets Paard van Troje

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws