Aangepast zoeken

dinsdag 6 december 2016

KERSTAVOND MET DE KRAAIENYes, De Kraaien komen jouw Kerstavond (24 dec) onveilig maken! Voordat het familiefeest losbreekt, kun je nog lekker even je vleugels uitslaan op de beestachtige beats en snavel snelle teksten van deze Haagse rapformatie. Of zoals een Kraai zou zeggen: “oh Paard heb weer een gelukkie”. 

De Haagse rapformatie De Kraaien gaat lekkah! Met hun snoeiharde, vuige beats en Haagse teksten maakten ze er afgelopen jaren overal een feest van; geen festival of radioshow was veilig voor ze. Ook in het Paard waren zij tijdens de beruchte Ongetemd feesten vaak het hoogtepunt van de avond. Een optreden van de heren is dan ook waar spektakel. Met een overdaad aan danseressen, hun bijna morbide maskers en natuurlijk de grote hit ‘Ik vind je lekker’ weten ze elk publiek op te hitsen totdat ze het allemaal uitkraaien.
Na het gigantische succes van de met goud bekroonde plaat " Ik Vind Je Lekker" kwamen er nog een aantal opvolgers: “Pechvogel", “Ik Wil Met Je Sexen", "Rollen" en de cover “Dat Gepijpzeik”. Maar na het uitbrengen van losse nummers werd het afgelopen jaar tijd voor hun eerste full length album; een collectie van tien speaker-scheurende songs met invloeden van genres als reggae, dub, rock, club, elektronica en drum ’n bass. 

Blijf je ook slapen?!De Kraaien hebben een leuke sleepover-actie met Ibis Den Haag geregeld. Op 24 december kun je voor €90,- een tweepersoons kamer incl. ontbijt boeken en 2 kaartjes voor de kerstshow van De Kraaien in t Paard. En dat is nog niet alles je krijgt daar ook nog een Kraaien-goodiebag bij! Mocht je al kaartjes hebben dan kun je ook de kamer los boeken, dan kost de kamer €60,-. Bij aankomst kun je dan je kaartjes laten zien aan het ibis Den Haag City Centre. Reserveren kan tot 22 december! Download hier het reserveringsformulier (voor een kamer met of zonder tickets)
http://www.dekraaien.nl/ibis-den-haag-city-center-actie/
NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws