Aangepast zoeken

zaterdag 3 december 2016

Jongens pakken telefoon 9-jarige af in Zoetermeer

Zoetermeer - Een 9-jarige jongen die vrijdag 2 december Pokémons aan het zoeken was op de Parkdreef, werd uiteindelijk door drie jongens van zijn telefoon bestolen. De recherche is op zoek naar getuigen.

Het ventje was vrijdag omstreeks 17.00 uur samen met een vriendje Pokémons aan het zoeken in de buurt van de Ichthuskerk toen er drie jongens aan kwamen fietsen. Nadat één van de jongens hem eerst vroeg of hij even naar zijn telefoon mocht kijken, grist één van hen de telefoon uit de handen van het slachtoffer en ging er vandoor.

Van de drie is bekend dat het om 1 donkere jongen met donkere kleding gaat, 1 blanke jongen met een zwarte jas met bontkraag en opvallend veel pukkels in het gezicht en nog een blanke jongen. De weggenomen telefoon was een samsung smartphone voorzien van een hoesje met koeienhuid-print.

Iets gezien?

De recherche komt graag in contact met mensen die vrijdagmiddag iets van de beroving gezien hebben of die meer denken te weten over het drietal op de fiets. De districtsrecherche in Zoetermeer is bereikbaar via nummer 0900-8844. Liever anoniem, bel dan met M. 0800-7000.

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws