Aangepast zoeken

vrijdag 23 december 2016

HAAGSE SONG VAN HET JAAR 2016: 28 december in het Paard van Troje

Welke Haagse act maakte het mooiste, vetste, beste, meest dansbare of juist tranentrekkende nummer van 2016? Kortom; wie maakte dé Haagse Song van het Jaar?

Op woensdag 28 december wordt live vanuit het Paard van Troje de uitslag bekend gemaakt van de Haagse Song van het Jaar 2016. Tijdens de liveradio-uitzending in de foyer met publiek erbij zullen diverse artiesten optreden. De feestelijke avond start om 20.00 uur en is gratis toegankelijk voor iedereen die gestemd heeft. Niet gestemd? Dan kom je er ook niet in! Den Haag FM zendt de bekendmaking van dé Haagse Song van het Jaar live uit op de radio.

Is het Anouk of AVI ON FIRE? Medicine Jet of Woof! Woof! Ridicule? Woot of SFB? Niko of F1rstman? J Ortel? Jon Tarifa of Pat Smith? AAPNOOTMIES of Son Mieux?

De website 3voor12 Den Haag en radiozender Den Haag FM hebben de stembussen open gegooid. Er is een lijst met 50 Haagse nummers samengesteld, waaruit iedereen zijn of haar favoriete songs kan kiezen. Die lijst is leidraad, maar men mag ook eigen favorieten van 2016 invoeren. Er kan gestemd worden tot Tweede Kerstdag om 23.59 uur.

STEMMEN KAN OP: WWW.HAAGSESONGVANHETJAAR.NL

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws