Aangepast zoeken

woensdag 28 december 2016

Getuigen gezocht van mogelijke woningoverval De Heemstraat Den Haag

Den Haag - De politie is een onderzoek gestart naar een mogelijke woningoverval in De Heemstraat. Deze vond plaats op dinsdag 27 december omstreeks 10.15 uur. De politie is op zoek naar getuigen.

De politie kreeg dinsdag de melding dat er mogelijk een woningoverval had plaatsgevonden in De Heemstraat. Bij de woning aangekomen troffen agenten twee mannen aan. Een van hen, een 19-jarige man uit Den Haag, vertelde de agenten dat er iemand in de woning was geweest die geld eiste. Hierbij ontstond een handgemeen tussen de twee waarop de 19-jarige in de woning door de dader werd vastgebonden. Toen een familielid thuis kwam nam de verdachte via de achterdeur de benen. Hij vertrok op een donkere scooter in de richting van de Hoefkade.

Signalement

De dader droeg een donkere jas, een muts en een spijkerbroek. Hij had de kraag  van zijn jas tot over zijn mond getrokken.

Oproep getuigen

De politie komt graag in contact met mensen die iets gezien of gehoord hebben wat mogelijk met deze zaak te maken kan hebben. Heeft u meer informatie? Neem dan contact op met de recherche via 0900-8844. Liever anoniem uw tip doorgeven? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws