Aangepast zoeken

woensdag 14 december 2016

Getuigen gezocht overval trambestuurder in Leidschendam

Leidschendam - De politie zoekt getuigen van een overval op dinsdagavond 13 december op een trambestuurder bij de tramhalte aan de Dillenburgsingel.

Een 63-jarige Haagse trambestuurder stapte die avond rond 23.30 uur in zijn tram om vanaf het vertrekpunt weg te rijden. Op dat moment werd de trambestuurder aangesproken door een onbekende man met een bivakmuts op. Hij bedreigde het slachtoffer met een vuurwapen, mishandelde hem en riep dat hij geld wilde. De trambestuurder verzette zich hiertegen waarna de man er, zonder buit, in onbekende richting lopend vandoor is gegaan. Het slachtoffer verstrekte het volgende signalement van de verdachte: Licht getinte man, tussen de 25-30 jaar oud, ongeveer 1.85m lang en gekleed in een donkere jas.

De geschrokken trambestuurder is onderzocht door de ambulancedienst. Hij werd na zijn behandeling opgevangen door zijn werkgever de HTM. De districtsrecherche stelt een onderzoek in.

Oproep getuigen

Bent u getuige geweest van deze beroving of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de districtsrecherche van politiebureau Leidschendam-Voorburg via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws