Aangepast zoeken

donderdag 8 december 2016

EVA-team houdt 28-jarige man uit Delft aan

Delft - Agenten van het EVA-team in Den Haag hielden dinsdag 6 december rond 15.40 uur op de Cesar Franckstraat een 28-jarige man uit Delft aan omdat hij nog een straf van 14 dagen moet uitzitten.

Het EVA team wist de verblijfplaats van de verdachte te achterhalen en kon hem dinsdag in een woning aan de Cesar Franckstraat aanhouden. De man moest niet alleen nog een straf uitzitten van 14 dagen, die hij opgelegd had gekregen na het rijden tijdens een rij-ontzegging, maar hij had ook nog een groot aantal boetes open staan.

De verdachte is overgebracht naar het politiebureau. Hij zal alsnog zijn straf moeten uitzitten. Mocht de man zijn boetes niet betalen, dan zal hij daarnaast nog een straf van 58 dagen moeten uitzitten.

EVA-team

Het EVA-team is binnen de eenheid Den Haag belast met de opsporing en aanhouding van veroordeelden welke nog een vrijheidsstraf open hebben staan.
Zij letten hierbij vooral op personen welke hun straf lijken te ontlopen, maar ook naar personen welke voortdurend voor overlast binnen de eenheid zorgen.

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws