Aangepast zoeken

donderdag 15 december 2016

Drie verdachten aangehouden na steekincident Prinsegracht Den Haag

Den Haag - Op woensdagavond 14 december vond er omstreeks 22.30 uur een steekincident plaats in een kapsalon aan de Prinsegracht. Hierbij raakten drie mannen gewond. Een van hen sloeg na het incident op de vlucht.

De politie stelde direct een buurtonderzoek in. Twee mannen van 31 en 33 jaar uit Den Haag raakte bij het steekincident gewond en werden overgebracht naar het ziekenhuis. De verdachte die op de vlucht sloeg, een 46-jarige man uit Den Haag, meldde zich later zelf in het ziekenhuis. Ook hij was gewond geraakt. Alle drie de verdachten zijn in het ziekenhuis aangehouden. Twee van hen liggen momenteel nog in het ziekenhuis en worden aan hun verwondingen behandeld. De drie zullen door de politie worden verhoord. De recherche onderzoekt de zaak. Omdat de aanleiding van het steekincident nog niet duidelijk is, zoekt de politie getuigen.

Oproep getuigen

Bent u getuige geweest van het steekincident of heeft u iets gezien in de omgeving van de Prinsegracht wat mogelijk te maken kan hebben met deze zaak? Neem dan contact op met de recherche in Den Haag via 0900-8844. Liever anoniem uw tip doorgeven? Neem dan contact op met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws